európai meritokraták

Friss topikok

Címkék

Archívum

Kik vagyunk?

2013.11.19. 03:18 theveryonlyme

Egy mozgalom, melynek célja a köztársaság teljes reformja.

Fiatal magyar értelmiségiek Európa több pontjáról. Magyarok akik személyesen látják, tapasztalják a megoldásokat olyan problémákra, melyekkel Magyarország még küzd, miközben a megoldások máshol már megvalósultak.

A magyar politikából kiábrándult fiatalok, akik nem sár dobálásban, hanem együttműködésben, összefogásban látják a megoldásokat. Nem mások ellen, hanem másokért.

Újítók, akik a pártpolitikába fojtott demokráciában látják a legtöbb probléma forrását. Egy olyan rendszerben, mely a modern technika eszközeit használva felváltható egy jobbal, ahol a közös érdekek érvényesülhetnek hosszútávon.

Európaiak, akik nem keresnek ellenségeket, csak kompromisszumképes szövetségeseket szélesebb szomszédságunkban.

Meritokraták, akik hisznek a tehetség honorálásában és hogy kibontakoztatására mindenkinek joga van. Abban, hogy az esély megadása az állam legfőbb feladata.

Technokraták, akik hozzáértő kezekbe adnák az ország ügyeit pártok helyett.

A jövő hívei, akik nem hisznek ideiglenes megoldásokban, csak fenntartható társadalmi és gazdasági modellekben.

Pragmatisták, akik nem meghaladott és többször kiforgatott elvek látszólagos érvényesítésében, hanem adott kérdésekre való válasz keresésben látják a politika jövőjét.

A bejegyzés trackback címe:

https://eumeritokratak.blog.hu/api/trackback/id/tr595643337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása